Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Melisa Brčaninović se vratila iz Galatasaraya

melisa-brcaninovic111

Mlada bh. košarkaška reprezentativka Melisa Brčaninović nakon mjesec i po dana vratila se iz Turske gdje je karijeru trebala nastaviti u Galatasarayu.

Brčaninović se u Sarajevu priključila pripremama reprezentacije uoči nastupa u kvalifikacijama protiv Izraela, ali nije saopćeno zbog čega nije potpisala ugovor za turski klub.

Njena majka, Mara Brčaninović, koja je članica Stručnog štaba reprezentacije BiH i trenerica tuzlanskog Jedinstva BH Telekom, nije željela govoriti o razlozima povratka iz Turske kćerke Melise, a ni potvrditi vijest da će 17. godišnja košarkašica ponovo igrati za Jedinstvo BH Telekom.

– Ne bih da dajem bilo kakve izjave dok traju pripreme reprezentacije. Moramo s menadžerom vidjeti o kakvim se problemima radi. Najvjerovatnije se sve zakompliciralo zbog “papirologije“, ali vam molim da razumijete što u ovom trenutku ne želim da Melisu izlažem medijskoj pažnji – izjavila je Feni Mara Brčaninović, uz obećanje da će poslije okončanja obaveza u reprezentaciji dati informacije o razlozima povratka Melise Brčaninović iz Galatasaraya u Tuzlu.