Ostali sportovi

Mladi borac preminuo nakon takmičenja na turniru u BiH

09/09/2018

U subotu je iznenada preminuo dječak (16) iz Slavonskog Broda koji je bio na takmičenju u Kickboxingu u Odžaku (BiH) na tradicionalnom takmičenju Posavina Open, piše 24sata.hr.

Takmičenje je bilo u Sportskoj dvorani Srednje škole Pero Zečević, u Ulici Džemala Bijedića u Odžaku. Za vrijeme borbe mladi sportaš je poslije jednog udarca ispod rebara pao, ali se pridigao i nastavio borbu. Završio je meč i u hodniku dvorane mu je pozlilo, pao je i onesvijestio se.

U pomoć mu je priskočio službeni ljekar natjecanja koji je pokušao masažom srca pomoći dječaku. Nije uspio pa su ga prevezli u Dom zdravlja u Odžaku. Nisu mu mogli pomoći, i organiziran je dolazak liječničke ekipe na granični prijelaz u Slavonskom Brodu koja je nešto poslije 14 sati preuzela nesretnog mladića od kolega iz Odžaka.

Brodski liječnički tim se 65 minuta borio za njegov život, ali oko 15.30 sati dječak je preminuo. Što je uzrok smrti, znati će se nakon što bude obavljena obdukcija.

– Nažalost i mi smo dobili tu informaciju detalji mi nisu poznati kako se tačno desilo, ali veliki gubitak je za sve nas i obitelji u ime kluba i osobno iskrena sućut – rekao je Grgo Grgić, jedan od organizatora natjecanja u Odžaku na kojemu je bio mladi sportaš iz Slavonskog Broda, dodavši kako je dječak na natjecanje došao u pratnji oca i trenera.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.