Ostali sportovi

Najbolji kick-bokser svijeta ušao u MMA kavez i slavio nokautom

20/10/2015

Najbolji kick-boks borac današnjice, Rico Verhoeven odradio je svoju prvu MMA borbu u velikom stilu. Tehničkim je nokautom slavio protiv još jednog udarača, Viktora Bogutzkog u prvoj rundi borbe na rumunskom RFX 20 eventu u Sibiu.

Prvi protivnik sjajnog Holanđanina također stiže iz kick-boksa pa nije imao težak zadatak. Mogao je pokazati hrvačke sposobnosti protiv suparnika kojem takav stil također nije blizak. Verhoeven je preuzeo inicijativu i srušio protivnika te ga na kraju polako dovršavao u dominantnoj poziciji razornim udarcima. Sudac je prekinuo borbu nakon što se ruski borac više nije aktivno branio.

Podsjetimo, prošle je godine postao najbolji teškaš današnjice kada je u Chicagu osvojio Glory Heavyweight World Championship slavivši u finalu protiv Rumuna Daniela Ghițe.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Verhoeven napredovati u MMA-u nakon što je pokorio svijet kick-boksa. Sigurno da ćemo udaračka tehnika donijeti puno nokauta, ali znamo da kick-bokseri ne prolaze dobro ukoliko se ne prilagode slobodnoj borbi.

https://www.youtube.com/watch?v=AD7-jYBVxZU

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.