FORMULA 1

Najbrži cirkus na svijetu, sa Meridian POKLONOM od 10 KM!

710×380-18+

Isprati trku F1 sa najboljom ponudom za sportsko klađenje i specijalnim poklonom od 10 KM!

Kao i svake nedjelje Meridian je pripremio specijalni poklon, i fantastično iznenađenje! Najbrži „cirkus“ na svijetu, šampionat Formule 1 to svakako i zaslužuje.

Danas će se od 13 časova održati trka za Veliku nagradu Rusije, u Sočiju, i zar postoji bolji razlog da svoje znanje upotrijebiš? Najbolja sportska kladionica Meridian iz tog razloga je pripremila i specijalni poklon dobrodošlice, bonus 10 KM, BEZ USLOVA, jer ova trka definitivno nosi seriju adrenaliskih uzbuđenja koja se jednostavno ne propuštaju!

Kalendarski, sezona Formule 1 je prešla neku sredinu, a već su izvršene brojne izmjene. Opasne turbulencije se vode u timovima, i na samom vrhu šampionata, a nekadašnji vlasnik tima F1 Edi Džordan, izjavljuje kako bi aktuelni šampion Luis Hamilton, trebalo da napusti mercedes i pojača Red Bull ekipu. Ugovor mu ističe na kraju sezone, i tako da počinje trka ko će da upiše šampiona u svoj tim. Šampiona uvijek svi žele, zar ne?

Turbulencije su kako u pozadini šampionata, pa tako i na samoj trci. Situacija se mijenja svakog trenutka, i zapravo to je ona najzanimljivija situacija da naplatiš znanje. Klađenje UŽIVO, na najboljem web sajtu, sa najboljom ponudom i kvotama koje ostavljaju bez daha je na meridianbet.ba. Opravdanja nema, „zgrabi“ bonus, i „inkasiraj“ svoje znanje!

Kako god bilo da bilo, poredak je sledeći:

  • Luis Hamilton 190 bodova,
  • Valter Botas 135 bodova,
  • Mark Ferstapen 110 bodova,
  • Nando Noris 65 bodova, itd.

Sačekaćemo da vidimo kakav je razvoj situacije. I šta će se promijeniti do kraja sezone, a do tad – ispratite trku Formule 1 zajedno sa najboljom sportskom kladionicom Meridian, jer najbolja ponuda i najbolje kvote pružiće vam adrenaliski užitak kao nikad do sad!