Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon poraza huligani polupali prozore na kući Alilovićeve punice

alilovic

Nakon poraza Hrvatske na rukometnom Evropskom prvenstvu od Francuske u srijedu navečer huligani napali na kuću u kojoj ljetuje Mirko Alilović.

Iako je protiv Francuza odigrao svoju najbolju utakmicu na ovom turniru te pomogao Hrvatskoj da se vrati u utakmicu i dođe u šansu da napravi čudesan preokret, neko je očito zaključio da je rođeni Ljubušak Mirko Alilović kriv za poraz.

– Policija postupa po dojavi koju je zaprimila u 10.15 sati o oštećenju porodične kuće u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke u mjestu Palit na Rabu. Policija poduzima sve mjere u cilju pronalaska počinitelja te utvrđivanja svih relevantnih okolnosti – kazali su iz PU primorsko-goranske.

Prema dostupnim informacijama, koje su nekako procurile nakon što je Mirkova supruga Iva, također Hercegovka, to objavila na svom privatnom profilu, od ruke zasad nepoznatih huligana nastradali su prozori, vitraj staklo i dio krova na kući koja je u vlasništvu Alilovićeve punice. Nasreću, u kući nikoga nije bilo u trenucima napada, tako da nema stradalih.

Alilović je i ranije bio meta uvreda, pa je zbog toga uzimao i pauzu od hrvatske reprezentacije, a prema napisima u hrvatskim medijima, nakon sinoćnjeg incidenta mogao bi se i definitivno oprostiti od dresa Hrvatske.

Supruga Hercegovca na golu Hrvatske izgleda kao “milion dolara” (FOTO)