Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ABA liga

Navijač Mornara uletio na teren da bije Boatrighta

New Project (31)

Na snimku se ne vidi najbolje je li navijač zakačio Boatrighta, koji se brzo izmaknuo, a potom krenuo da se obračuna s navijačem

Samo nekoliko sekundi prije kraja utakmice 5. kola ABA lige između Mornara i Cedevita Olimpije, došlo je do incidenta, koji na svu sreću nije imao većih posljedica. Domaća ekipa je u Baru vodila s nedostižnih devet poena i Ryan Boatright dobio je loptu od igrača Mornara da ne bi isteklo vrijeme za napad.

Umjesto da mirno sačeka kraj, Amerikanac je otišao na zakucavanje, što je razbjesnilo jednog navijača crnogorske ekipe koji je utrčao na teren da se obračuna sa igračem Cedevite. Na snimku se ne vidi najbolje je li navijač zakačio Boatrighta, koji se brzo izmaknuo, a potom krenuo da se obračuna s navijačem.

Ipak, zadržao ga je igrač Mornara Derek Needham koji je brzo pritrčao u pomoć, dok se navijač nije povukao, a onda su ga izveli s terena. Incident se dogodio tri i po sekunde prije kraja utakmice, a Cedevita Olimpija na kraju se morala pomiriti s prvim porazom u sezoni – 77:70.