Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nema studenata u loži, iako je Dodik obećao da će biti svakog dana

Banja Luka: Milorad Dodik u društvu Novakovih roditelja pratio meč Đoković – Van Assche
FOTO: PIXSELL

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nedavno da će VIP mjesta, pripremljena za državnike, biti namijenjena za 16 najboljih studenata ovdašnjih javnih fakulteta

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik prije početka teniskog spektakla “Srpska Open” obećao je da će 16 najboljih studenata sa oba javna Univerziteta biti u njegovoj VIP loži tokom trajanja turnira.

Ipak, bar prema dosadašnjim fotografijama, studenata nema u Dodikovoj loži.

Sa njim su bili predsjedavajući Doma Naroda BiH Nikola Špirić, potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Pranjić i još nekoliko osoba.

Banja Luka: Milorad Dodik u društvu Novakovih roditelja pratio meč Đoković – Van Assche
19.04.2023., Teniski centar Nacionalnog teniskog kompleksa u parku Mladen Stojanovic, Banjaluka (BiH) – Novak Djokovic pobijedio Luca Van Asschea nakon preokreta i pred prepunim tribinama sa 2:1. Na tribinama je bio i Milorad Dodik, predsjednik RS,

Prema saznanjima Srpskainfo, ipak će studenti biti u VIP loži, ali samo za finale koje se očekuje u nedjelju.

Jedan od najboljih studenata sa Univerziteta u Banjaluci Marko Solomun u izjavu za Srpskainfo je rekao da su karte obezbijeđene samo za finale turnira Srpska Open.

– Mene je Ministarstvo obavijestilo da dolazimo samo za dan finala i da su karte za predsjedničku ložu. Juče me je Ministarstvo ponovo zvalo i rekli su da će me zvati iz Kabineta predsjednika sutra kada će objasniti sav protokol, za dolazak, ulazak, za sve susrete u danu finala – istakao je Solomun.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nedavno da će VIP mjesta, pripremljena za državnike, biti namijenjena za 16 najboljih studenata ovdašnjih javnih fakulteta.

Podsjećamo, Srpska Open traje od 16. do 23. aprila, a od petka do nedjelje se igraju mečevi četvrtfinala, polufinala i finala.