Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

UFC Fight Night 184

Noćas smo svjedočili “letećem koljenu” kakvo se rijetko viđa u kavezu

New Project (27)

Prvi bonus za izvedbu večeri pripada potezu koji bi mogao ostati do kraja godine među kandidatima za najbolji nokaut u 2021.

U potpunosti zasluženi bonusi dodijeljeni su četvorici učesnika UFC Fight Nighta 184 koji se održao u noći sa subote na nedjelju. Dva bonusa za najbolju izvedbu večeri, te naravno jedan za borbu večeri. Ovog puta Dana White, prvi čovjek UFC-a, nije trebao dugo razmišljati.

Prvi bonus za izvedbu večeri pripada potezu koji bi mogao ostati do kraja godine među kandidatima za najbolji nokaut u 2021.

Cory Sandhagen uzeo je svoj drugi bonus u nizu, za brutalan i munjevit nokaut protiv Frankieja Edgara, nakon što je jednako lijepim potezom u prošloj borbi zaustavio Marlona Moraesa.

“Leteće koljeno” u bradu, kakvo se rijetko viđa u kavezu, nakon pola minute borbe bukvalno je uspavalo protivnika.

Bonus je pripao i Alexanderu Volkovu za dominantnu izvedbu i pobjeda nad Alistairom Overemom.

Konkurencija za borbu večeri je postojala, no ipak je ono što su ponudili Beneil Darisuh i Carlos Diego Ferreira nadmašilo sve ostale. Pobjeda je nakon bespoštedne tučnjave podijeljenom sudačkom odlukom pripala Dariushu.

Dariushu je ovo šesta pobjeda u nizu, a bio bi i peti bonus u nizu. Ferreira je uzeo svoj četvrti bonus ukupno, te drugi za najbolju borbu večeri.

Legendarni borci UFC-ove lake kategorije, Clay Guida i Michael Johnson, odradili su fantastičnu borbu.

Nakon 15 minuta borbe u kojoj su oba borca stalno napadala kao pobjednik je izašao 39-godišnji Clay Guida koji je sada svoj omjer popravio na 36 pobjeda i 20 poraza u karijeri.