Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nova zvijezda UFC-a

Nokautirao protivnika pa stradao slaveći pobjedu

walker

Pobjedu je proslavio bacanjem prsimice na tlo oktogona, pri čemu je iščašio rame

Brazilski 26-godišnji borac intrigantna imena Johnny Walker nova je zvijezda UFC-a. U samo četiri mjeseca pod okriljem te organizacije ostvario je tri impresivne pobjede, okrunjene noćašnjim nokautom Mishe Cirkunova na eventu UFC 235.

Latvijsko-kanadskog borca, koji je u meč ušao s respektabilnim profesionalnim omjerom 14/4, sredio je za samo 36 sekundi, koliko mu je trebalo da ga pogodi koljenom i glavu i dokrajči serijom udaraca rukama.

Ali se o njemu ne piše zbog brutalnog nokauta, nego i zbog činjenice da se, uprkos tome što nije primio nijedan udarac, uspio povrijediti. Pobjedu je proslavio bacanjem prsimice na tlo oktogona, pri čemu je iščašio rame.

Ostao je neko vrijeme ležati, sigurno je boljelo, ali mu naposljetku nije smetalo da se s nepomičnom rukom na odlasku pozdravlja s navijačima.

Walker u profesionalnoj karijeri ima omjer 17/3, ali i tri efektne pobjede na početku UFC karijere, od kojih je posljednja, prije samo mjesec dana protiv Justina Ledeta za 15 sekundi, proglašena nokautom februara.

Takav start brzo mu je podignuo rejting i vjerojatno mu osigurao mjesto u Top 10 boraca poluteške kategorije. Rekao je da ne namjerava dugo čekati na novu borbu, ali tek treba vidjeti koliko će mu ozljeda ramena poremetiti planove.