kladionica meridian

Novogodišnja euforija donosi bonus i besplatne spinove

ng-euforija-PR-710×380

Igrači koji se subotom registruju i verifikuju svoj nalog na sajtu meridianbet.ba očekuje 5 KM bonusa

Da bi uživanje u novogodišnjoj atmosferi bilo još potpunije, pobrinuo se Meridian, tako što je skupio najbolje promocije na jednom mjestu.

Novogodišnja euforija donosi fantastične promocije, zahvaljujući kojima možete da osvojite sjajne bonuse i besplatne spinove.

ZA NAJBOLJE TIKETE 500 KM BONUSA

Učestvujte u takmičenju za dobitne tikete sa najvećom ukupnom pogođenom kvotom i osvojite 500 KM bonusa. Sastavite tiket sa 4 i više parova u toku sedmice (od ponedjeljka do nedjelje) i novu radnu sedmicu započnite uz duple dobitke.

7 VELIČANSTVENIH I DUPLI BONUS

Novi sjajni bonusi na broj parova i ponuda koja se ne odbija! Od sada, na tikete sa 7 parova, umjesto dosadašnjih 10%, bonus je 20%! Iskoristite top ponudu i odigrajte tačno 7 parova za dupli bonus!

SRIJEDOM BONUS ZA DEPOZIT

Sredina sedmice donosi još jedno iznenađenje- bonus za najveći depozit. Tri igrača koji srijedom budu imali najveću uplatu Meridian časti sa 50, 30 i 20 KM bonusa.

ČETVRTKOM CASHBACK 10%

Četvrtak je dan kada se gubitak pretvara u bonus. Igrač koji na ponuđenim igrama iz sekcije ,,Novogodišnji kalendar” ostvari najveći gubitak, dobija 10% nazad u vidu bonusa.

PETKOM BESPLATNI SPINOVI

Trojici igrača, koji obrnu najveći broj spinova na igricama iz sekcije ’’Novogodišnji kalendar’’, Meridian poklanja 100 besplatnih spinova. Zabava na novogodišnjim igrama nikad nije bila uzbudljivija!

SUBOTOM BONUS ZA NOVE IGRAČE

Igrači koji se subotom registruju i verifikuju svoj nalog na sajtu meridianbet.ba očekuje 5 KM bonusa. Link za registraciju se nalazi ovdje.

Nova godina u Meridianu – mjesto najveće zabave, ogromnih bonusa, neodoljivih poklona i besplatnih spinova.