Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prelazi u phoenix

Obavljena prva velika zamjena, Chris Paul je napustio Oklahomu

Chris Paul

Sunsi su u Thunder poslali Rickyja Rubija, Kellyja Oubrea, Tya Jeromea, Jalena Lecquea i izbor prve runde drafta 2022. godine, a uz Paula su dobili i Abdela Nadera

Nakon samo jedne sezone u Oklahoma Cityju Chris Paul ima novi klub. Po mnogima najbolji NBA razigravač proteklog desetljeća karijeru će nastaviti u Phoenixu.

Sunsi su u Thunder poslali Rickyja Rubija, Kellyja Oubrea, Tya Jeromea, Jalena Lecquea i izbor prve runde drafta 2022. godine, a uz Paula su dobili i Abdela Nadera.

Paul je u Thunder došao prošle godine iz Houstona u velikom trejdu za Russella Westbrooka. Očekivalo se da će ga OKC odmah proslijediti nekom od kandidata za naslov, ali niko se nije odlučio za akviziciju igrača u srednjim tridesetima, s jednim od najvećih ugovora u ligi, za kojim je bila ispodprosječna sezona u Houstonu.

Tako je Paul ostao u Oklahomi i senzacionalno odveo mladu ekipu Thundera u doigravanje, gdje je tek u sedmoj utakmici prvog kruga ispala baš od Rocketsa. Paul si je tako znatno podigao tržišnu vrijednost jer je pokazao da i dalje može igrati na najvišoj razini.