Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

izabrane i rezerve

Objavljeni sastavi za NBA All-Star utakmicu, tri velika imena “izvisila”

FoAVB4lWIAE52wD

Sa Zapada su ranije u startnu petorku odabrani James, Jokić, Dončić, Stephen Curry i Zion Williamson, a s Istoka Antetokounmpo, Jayson Tatum, Kevin Durant, Kyrie Irving i Donovan Mitchell

NBA liga objavila je imena preostalih 14 košarkaša koji će nastupiti na All-Star utakmici u Salt Lake Cityju 19. februara i pridružiti se desetorici startera koje su odabrali navijači, igrači i odabrani predstavnici medija. NBA treneri odredili su rezerve, a najveća imena koja nisu uvrštena su Anthony Davis, Kawhi Leonard i James Harden.

Iz Istočne konferencije na All-Star će centar Philadelphije Joel Embiid, koji je bio najveća žrtva u odabiru startera, DeMar DeRozan iz Chicago Bullsa, Jaylen Brown iz Boston Celticsa, Bam Adebayo iz Miami Heata, Jrue Holiday iz Milwaukee Bucksa, Julius Randle iz New York Knicksa te Tyrese Haliburton iz Indiana Pacersa, kojem će to biti prvi nastup na All-Staru.

Na Zapadu su među sedmoricom rezervi čak tri debitanta – Shai Gilgeous-Alexander iz Oklahoma City Thundera, Jaren Jackson Jr. iz Memphis Grizzliesa i Finac Lauri Markkanen iz Utah Jazza. Uz njih su tu vedete Paul George iz LA Clippersa i Damian Lillard iz Portland Trail Blazersa, mladi superstar Memphisa Ja Morant te Litvanac Domantas Sabonis iz Sacramento Kingsa.

To znači da će u Salt Lake Cityju među 24 igrača biti pet Europljana nakon što su se Sabonis i Markkanen pridružili starterima Luki Dončiću, Nikoli Jokiću i Giannisu Antetokounmpu. Greek Freak će biti jedan od kapetana, zajedno s LeBronom Jamesom, i njih dvojica iz ovog bazena igrača odabrat će saigrače na parketu uoči samog početka utakmice.

Sa Zapada su ranije u startnu petorku odabrani James, Jokić, Dončić, Stephen Curry i Zion Williamson, a s Istoka Antetokounmpo, Jayson Tatum, Kevin Durant, Kyrie Irving i Donovan Mitchell.

nba