Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Elinor Barker

Osvojila medalju na Olimpijskim igrama dok je bila trudna

FA8j6DGWQAQC0w5

Velšanka Barker u Tokiju nije osvojila svoju prvu olimpijsku medalju – pet godina ranije u Rio de Janeiru ekipa Velike Britanije osvojila je zlato u istoj disciplini oborivši svjetski rekord

Britanska biciklistkinja Elinor Barker po predivnim događajima će pamtiti 2021. godinu – u Tokiju je osvojila srebrnu medalju u biciklizmu na pisti u disciplini timska potera, a nedavno je saznala i da je u drugom stanju.

Ono što je zadivilo svijet sporta je da je Barker srebro na Olimpijskim igrama osvojila dok je bila trudna.

“Casper i ja smo veoma sretni što možemo da podijelimo sa vama da očekujemo dijete. Ne mogu da opišem koliko sam sretna što će sada početi novo poglavlje naših života“, napisala je 27-godišnja Elinor Barker na društvenim mrežama objavivši pritom i sliku sonograma.

“U potpunosti sam svjesna da će sada sve biti drugačije, ali sada je majkama-sportistima lakše jer se o njima više priča. I da, oni najpažljiviji među vama su dobro izračunali – bila sam trudna na Olimpijskim igrama u Tokiju”, dodala je presretna Britanka.

Velšanka Barker u Tokiju nije osvojila svoju prvu olimpijsku medalju – pet godina ranije u Rio de Janeiru ekipa Velike Britanije osvojila je zlato u istoj disciplini oborivši svjetski rekord.