Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Miami

Platio kartu za Super Bowl 7.000 dolara, pa zaspao usred meča (VIDEO)

zaspao

Utakmica sa Hardrock stadiona u Miamiju koju su pratili milioni gledalaca širom planete i za koju su ulaznice tradicionalno skupe, nije bila zanimljiva gospodinu

Superbowl 54 donio je očekivano uzbuđenje i jedan od najvećih prokreta u historiji u posljednjoj četvrtini u kojem je Kansas City serijom od 21:0 protiv San Francisca stigao do trofeja Vincea Lombardija.

Međutim, ni takav scenario nije bio dovoljno uzbudljiv gospodinu sa snimka koji je zaspao tokom najveće utakmice američkog fudbala u sezoni i to na mjestu koje košta čak 7.000 dolara.

Eto, utakmica sa Hardrock stadiona u Miamiju koju su pratili milioni gledalaca širom planete i za koju su ulaznice tradicionalno skupe, nije bila zanimljiva gospodinu koji je bio okružen fanovima Kansasa koji su na nogama pratili dešavnja sa terena i veliku partiju Mahomesa, Kelsija, Watkinsa i Matthewsa koji su pregazili rivala iz Californije za drugu titulu u istoriji Chiefsa.

Komentari na ovog gospodina su različiti. Jedni kažu da nije kriv jer su navijači Chiefsa oko njega bili tihi, dok drugi potenciraju da je protraćio skupo plaćenu kartu i da je očigledno bogat kad može da spava tokom NFL finala. Jedno je sigurno, čitava Amerika mu se smije.