rukomet

Pobjeda Hrvatske se slavila i u Banjoj Luci: “Ne treba nam pratnja policije”

rukomet – hrvatska

Jedan od policajaca zaduženih za bezbjednost ekipe PPD Zagreb pitao je trenera zagrebačkog tima Veselina Vujovića kada je planiran polazak u hotel kako bi se organizovala pratnja

Rukometna reprezentacija Hrvatske plasirala se u svoje treće evropsko finale pobjedom 29:28 nad Norveškom poslije 80 minuta igre i prave drame.

Slaven Musa postigao je pobjedonosni pogodak četiri sekunde prije kraja i tako riješio uzbudljiv duel, koji su pratili ljubitelji rukometa širom svijeta.

Sa posebnom pažnjom ovaj meč pratio se u Banjaluci, gdje su trenutno rukometaši PPD Zagreba, koji su danas odigrali prvi od dva prijateljska meča protiv RK Borca.

Nakon što su savladali crveno-plave, rukometaši Zagreba u restoranu banjalučke dvorane Borik posmatrali su duel Norveške i Hrvatske za koju nastupa čak šest njihovih saigrača.

Nakon što su Zlatko Horvat, Matej Ašanin, Josip Šarac, Matej Hrstić, David Mandić, Valentino Ravnić i Marin Šipić srušili Norvežane i izborili plasman u finale uslijedila je erupcija oduševljenja hrvatskih rukometaša u Banjaluci.

Jedan od policajaca zaduženih za bezbjednost ekipe PPD Zagreb pitao je trenera zagrebačkog tima Veselina Vujovića kada je planiran polazak u hotel kako bi se organizovala pratnja, a popularni Vuja mu je odgovorio da će igrači Zagreba zajedno sa igračima Borca gledati duel Norveške i Hrvatske i dodao:

“Iskreno, mislim da nam u Banjaluci ne treba pratnja policije”, prenosi Mondo.ba.