Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

meridianbet

POČINJE ROLAND GARROS: Rekorder Rafa prvi favorit, može li Novak po drugi pehar u Parizu?

rafa novak (1)

Rekorderka po broju pehara na Roland Garrosu je Chris Evert (7)

U nedjelju počinje 123. izdanje Otvorenog prvenstva Francuske, Roland Garros. Titulu u Parizu brani Rafael Nadal, koji je 11 puta podizao pehar u Gradu svjetlosti. Upravo je Španac, prema Meridian kladionici, najveći favorit i ove godine. Ukoliko je Rafa vaš izbor, možete udvostručiti ulog, jer je kvota 2.10.

Ipak, ako vjerujete da će prvi reket svijeta Novak Đoković proći okićen lovorikama kroz Trijumfalnu kapiju, Meridian to plaća kvotom 3.00.

Meridian kaže da je Dominic Thiem treći favorit (5.00), a iza njega su Aleksandar Zverev (15) i Roger Federer, na kog je kvota nevjerovatnih 20.

Kod dama, Meridian kaže sljedeće: treća teniserka svijeta, Simona Halep, s kvotom 3.00 ima najveće šanse za pehar u francuskoj prijestonici.

Iza nje je Serena Williams, trostruka osvajačica pariskog Grend slema, na koju je kvota 9.00.

Rekorderka po broju pehara na Roland Garrosu je Chris Evert (7). Ako ste mišljenja da će Garbine Muguruza osvojiti titulu, čeka vas kvota 10, dok je Naomi Osaka tik iza nje s kvotom 11. Slijede Petra Kvitova, Elina Svitolina i Sloane Stephens, čiji trijumf Meridian plaća kvotom 12.

Ponudu za igračice možete potražiti na sajtu Meridianbet. Roland Garros traje od 26. maja do 9. juna, a nagradni fond turnira je nešto više od 42 miliona eura.