Na obali Pavlovačkog jezera

Pogledajte kako izgleda vila koju na selu gradi Novak Đoković

vila djakovic (4)

Sremci dobivaju novog komšiju, zbog čega su neizmjerno sretni jer, pored toga što navijaju za Novaka Đokovića, misle da će njegovim dolaskom selo malo da živne

Na predivnom zdanju koje je podignuto na obali Pavlovačkog jezera trenutno radi oko sto radnika, gdje se završavaju stolarija i podno grijanje, ostalo je da se urade fasada i bazen, saznaje “Scena”, magazin koji izlazi četvrtkom uz “Blic”.

Sremci dobivaju novog komšiju, zbog čega su neizmjerno sretni jer, pored toga što navijaju za Novaka Đokovića, misle da će njegovim dolaskom selo malo da živne. Oni se raduju i otvaranju restorana, za koji se šuška da će biti otvoren na imanju gdje je i vila i nadaju se da neće biti fensi da bi i srednji stalež mogao uživati.

Na obali Pavlovačkog jezera radi se punom parom, ostali su samo oni finiji radovi koji se tiču fasade i krečenja. Ljetnjikovac noću svijetli kao Las Vegas, kažu mještani, kojih u ovom mjestu ima tek četiri stotine. Đokovićeva oaza mira smještana je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume. Ekskluzivne fotografije kako sada izgleda vila i završni radovi donosi “Scena”.

– Kako su se radovi na kući intenzivirali, sve češće viđamo Srđana Đokovića, Novakovog tatu, a ponekad svrati i Novakov najmlađi brat Đorđe da nadgleda radnike. Vidimo ih ponekad, ali su uvijek u nekoj žurbi i rijetko svrate u selo. Čujemo da su na kući ostali samo fini radovi, pa Srđan češće dolazi da obiđe majstore, kojih tamo zaista ima puno, a angažirani su i neki mještani da pripomognu – pričaju Pavlovčani, čija su mišljenja po pitanju novih komšija dosta podijeljena.

Jedan stariji Pavlovčanin rezervirano priča da je veoma teško da selo živne zbog jednog poznatog stanovnika, ali ipak ne krije nadu da će možda neko od porodice Đoković da, kako kaže, “odriješi kesu”, pa recimo pripomogne lokalnoj osnovnoj školi sa nekoliko lopti, mrežom za golove i nekom opremom za fizičko.