Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nevolja s havaja

Pogledajte najbolji trenutak 245. UFC-ove priredbe

potez veceri

27-godišnji Soriano svoj je UFC ugovor izborio tokom ovogodišnje sezone Dana White's Contender Seriesa, a mnogi su bili tada začuđeni što je Dana White angažirao borca koji tim putem nije slavio prekidom

Možda i najbolji potez UFC 245 priredbe viđen je već u prvoj borbi programa, odnosno na uvodnim borbama. Autor poteza večeri je Punahele Soriano, borac s Havaja koji je tim putem debitovao u Octagonu, a žrtva njegovih udaraca bio je Oskar Piechota.

27-godišnji Soriano svoj je UFC ugovor izborio tokom ovogodišnje sezone Dana White's Contender Seriesa, a mnogi su bili tada začuđeni što je Dana White angažirao borca koji tim putem nije slavio prekidom. Predsjednik UFC-a je tada naveo Soriana kao primjer kako se treba boriti u tom showu.

No, čini se kako je White povukao pravi potez, budući da je Soriano u svom prvom nastupu briljirao. Do svoje sedme pobjede u jednako toliko profesionalnih nastupa došao je nokautom nakon nešto više od tri minute. I to vrlo atraktivnim, a ujedno i brutalnim. Poljak je već nakon prvog udarca bio gotov, ali Soriano ga je u padu pogodio još jednom.

Od ovog borca srednje kategorije se jako puno očekuje, te je on svakako još jedna opaka UFC nevolja koja dolazi s Havaja. Tamo ipak ne trenira nego to čini u Las Vegasu, gdje je član Xtreme Couture tima.