Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MERIDIANBET

Poklon od 10 KM, za okršaj titana! Lebron Džejms VS Nikola Jokić

640×419-18+_nba

Registruj se na meridianbet.ba, jer čeka te fenomenalni POKLON od 10 KM

Finalna serija Zapadne konferencije, možda je najuzbudljivija do sad! Lebron Džejms i Entoni Dejvis, trenutno vode, i ozbiljno ugrožavaju planove Nikole Jokića i društva. Denver je nakon početnih 2:0, pobjedio prošlu utakmicu, te je sad 2:1, a da li će večeras da „pomrsi konce“ glavnom favoritu, čekaćemo 3 sata poslije ponoći da se uvjerimo!

Ova magična finalna serija, Denver – Lejkersi, odlična je prilika za sve entuzijaste, i iskusne znalce najpopularnije košarkaške lige svijeta, jer sad je šansa da BEZ USLOVA, uzmeš bonus od 10 KM dobrodošlice.

I šta sad uraditi sa POKLONOM? Pa prestani biti samo fan, i posmatrač, uzmi stvar u svoje ruke, jer u najboljoj sportskoj kladionici Meridian, imaš mogućnosti kombinovanja Pre match i UŽIVO ponude, a onaj ko zna šta, na UŽIVO igri može da dokaže svoje znanje i postane pravi dobitnik.

Prije ove utakmice moramo da spomenemo naravno i finaliste istoka. Majami Hit je sinoć povećao rezultat i trenutno vodi 3:1 u seriji, protiv Boston Seltiksa. Da li će uspijeti da završe seriju, izdominiraju Boston, i da čekaju boljeg iz meča Denver – Lejkersi? Ostaje da se vidi, imaju li Seltiksi snage za preokret!

A sad malo o ekipi zvijezde iz Sombora. Denver do sad nikad nije igrao finale NBA lige, dok su sa druge strane Lejkersi čak 31 put pobijedili u finalu konferencija. Sam Lebron je čak devet puta bio u okršajima za čuveni prsten. A, morao da se sjetimo da je posljednje finale konferencije, Denver, 2009. godine, upravo izgubio od Lejkersa rezultatom 4:2. Ipak, nije to ista ekipa Denvera, ovaj moćni Denver je vođen Nikolom Jokićem, za kojeg je plej-of serija inspiracija za podizanje forme, jer ove godine je uspio da predvodi ekipu u dva magična preokreta poslije zaostatka od 3:1 protiv ekipa Jute i Klipersa, i tako uvede Denver u finale i meč sa Lejkersima. Nikad niko nikada, tako nešto nije uradio u plej-of fazi dva puta uzastopno!

Sad je šansa! Sad je prilika, da bez straha, sa MERIDIAN POKLONOM, dokažeš svoje znanje, jer najbolja sportska kladionica Meridan, za UŽIVO klađenje, kao i uvijek dokazuje zašto je kuća najboljih bonusa i najvećih kvota! Meridian – više od igre!