Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

aba liga

Prekinuta utakmica Zadra i Igokee, navijači pogodili trenera u glavu

jusup

Prekida je bilo nekoliko, a do odluke o tjeranju gledatelja s tribina doveo je trenutak u kojem je trener Zadra Danijel Jusup pogođen u glavu

Utakmica košarkaške ABA lige između Zadra i Igokee morala je biti prekinuta u drugoj četvrtini nakon ružnih scena, a sve je rezultiralo time da su suci ispraznili dvoranu kako bi utakmica mogla biti nastavljena.

Prekida je bilo nekoliko, a do odluke o tjeranju gledatelja s tribina doveo je trenutak u kojem je trener Zadra Danijel Jusup pogođen u glavu.

Utakmica je bila zaustavljena na nekoliko minuta nakon što su suci tražili da se jedan navijač Zadra makne iz dvorane. Nakon njegova odbijanja da to uradi, isto je tražio i trener domaće ekipe Danijel Jusup. Nezadovoljni navijači sukobili su se s redarima, a nakon kraćeg prekida utakmica je nastavljena.

Novi prekid uslijedio je kod još jednog traženja suca da se s tribina udalji i drugi navijač, a onda je nedefinisani predmet doletio s njih i pogodio Jusupa u glavu.

Suci Uroš Oberknežević, Marko Juras i Marko Pecelj potom su napustili parket, a kad su se vratili naredili su da se isprazni cijela dvorana. Utakmica je nastavljena pred praznim tribinama.