Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

RTS odgovorio Conanu O`Brienu koji se rugao srpskim košarkašima

conan o brien

“Američki voditelj Conan O`Brien imat će manje obožavatelja nakon svoje posljednje emisije”, kaže Radiotelevizija Srbije u svom odgovoru poznatom komičaru.

Naime, O`Brien je na početku svoje emisije pokazao gledaocima kako se Dream Team poigrao sa Srbijom u finalu Olimpijskih igara.

Gledaocima je objasnio da zbog autorskih prava ne može pustiti snimak utakmice u kojoj je Srbija ostala na -30, a onda je u igri 2 na 2 u studiju smjestio dvojicu tamnoputih mladića u dresovima SAD-a i dvojicu dječaka koji su predstavljali Srbiju.

“Solidna šala, a ovo je naš odgovor”, rekla je voditeljica RTS-a koji je Amerikancu odgovorio videom s najboljim potezima srpskih košarkaša u utakmici protiv Dreama Teama, ali ne u finalu (96:66), već u grupnoj fazi (94:91) gdje je Srbija imala i šut za produžetak.

“Zlonamjerni će reći da su Amerikanci ovdje izgledali kao djeca. Mi to nećemo reći, ali se vidi da su izgledali malo zbunjeno, u najmanju ruku.”, kaže voditeljica RTS-a.

Za kraj su Conanu pustili utakmicu iz Indianapolisa 2002. godine gdje su se tada Srbi i Crnogorci radovali protiv Amerikanaca.