Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

boks

Ruiz uoči velikog revanša: Stiže mi jedan oprezniji Anthony Joshua

Andy Ruiz Jr

U New Yorku je Joshuu rušio četiri puta, uzeo mu WBA, IBF, WBO i IBO pojaseve i Britancu nanio prvi poraz. Svjestan je da se senzacije ne događaju svaki put kad ušećeš u ring

Još malo pa vikend i… revanš Joshua protiv Ruiza! Američki “debeljko” Andy Ruiz na pustinjskim dinama brani ono što je senzacionalno osvojio u Madison Square Gardenu – naslov svjetskog prvaka.

– Sada je sav pritisak na Joshui. Na meni sigurno nije jer ja sam slijedio svoje snove i iste sam ostvario. Naravno da sada želim više od toga… Želim stvoriti ostavštinu Andyja Ruiza Jr-a – kaže Amerikanac u najavi meča.

U New Yorku je Joshuu rušio četiri puta, uzeo mu WBA, IBF, WBO i IBO pojaseve i Britancu nanio prvi poraz. Svjestan je da se senzacije ne događaju svaki put kad ušećeš u ring.

– Stiže mi jedan oprezniji Anthony Joshua. Očekujem njegov oprezniji pristup. No, ako želi ulaziti u razmjene, tim bolje za mene. Takvu borbu obožavam jer to je moj stil. Moram ga pritisnuti, raditi na tijelu i u konačnici slomiti. Posebno u mentalnom dijelu. Jedan udarac može promijeniti tok borbe, a to se i dogodilo 1. juna.

Amerikanac očekuje teži posao nego prije šest mjeseci:

– Morat ću još jednom pokazati svoje vještine i talent. Joshua je u našem prvom meču vidio nešto što nije vidio nikad prije. Njegov stil jednostavno je bio savršen za mene. Ovoga puta bi sve to moglo biti malo teže – rekao je Andy Ruiz Jr.