Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rukometaši Borac m.tela u subotu gostuju u Veszpremu

Dvoršek_Boris

Rukometaše Borac m:tela nakon dvije uzastopne pobjede u SEHA ligi, nad Tatranom i Spartakom, već u subotu, u 13. kolu očekuje teško gostovanje u mađarskom Vszpremu protiv istoimene domaće ekipe, koja važi za jednog od najboljih timova u ovom regionalnom takmičenju.

Trener prvaka Bosne i Hercegovine Boris Dvoršek ističe da njegov tim protiv mađarskog predstavnika treba da se pokaže u najboljem svjetlu, te da “igrači sami pokažu koliko znaju i mogu”.

– Privilegija je igrati protiv jedne takve ekipe. Biće to za nas jedno veliko iskustvo, velika škola za naše mlađe igrače, da shvate profesionalnost i da nauče neke stvari od igrača Vesprema. Nemamo opterećenja, nemamo pritiska jer smo svoje napravili sa ove tri pobjede za redom. Niko od nas ne očekuje neku senzaciju, jer je Vesprem u ovom trenutku ekipa u najboljoj formi u Evropi. Idemo u Mađarsku, da tako kažem na školovanje – kazao je Dvoršek.

Igrač Stefan Janković ističe da Borac m:tel očekuje najteže gostovanje u SEHA ligi i utakmica protiv najbolje ekipe u regionalnom takmičenju.

– Vesprem je apsolutni favorit, ne garantujemo ni pobjedu, ni bilo kakvo iznenađenje, ali dat ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu u Mađarskoj – kazao je Janković.

Susret Veszprem – Borac m:tel igra se u subotu, 12. decembra u 18.15 sati.