Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nba

Sjajna partija Dončića nije bila dovoljna, Dallas prokockao skoro 20 koševa prednosti

doncic

Na poluvremenu su Mavericksi vodili 72-58, ali nakon toga je uslijedio veliki preokret Golden Statea uz 32 poena Stepha Currya

Košarkaši Golden Statea su u drugoj utakmici finala Zapadne konferencije slavili protiv Dallasa rezultatom 126:117 i tako poveli 2-0 u seriji.

Dallas je u jednom trenutku imao prednost od 19 poena u prvom poluvremenu u kojem su postigli 15 trica, dok su Warriorsi zaradili četiri tehnička faula od kojih je jedan Draymonda Greena.

Na poluvremenu su Mavericksi vodili 72-58, ali nakon toga je uslijedio veliki preokret Golden Statea uz 32 poena Stepha Currya.

Dallasu nije bila dovoljna ni sjajna noć Luke Dončića koji je postigao 42 poena, 8 asistencija i 5 skokova. Pratili su ga Jalen Brunson s 31 i Reggie Bullock s 21 poenom.

Tim iz Teksasa je vodio 79-64 sedam minuta prije kraja treće četvrtine, a onda su Warriorsi eksplodirali. Napravili su seriju od 19-6 i na kraju treće četvrtine došli na samo dva koša zaostatka (85-83).

Golden State je prešao u vodstvo koje nije ispuštao do kraja utakmice kada je Otto Porter Jr. otvorio zadnju četvrtinu tricom.

Pored Stepha Currya, u Warriorsima su se najviše istakli Jordan Poole sa 23 poena i Kevon Looney sa 21 poenom.

nba