Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Skauti u srijedu dočekuju Celje

rk-izvidjac-prvaci

Izviđač u srijedu u okviru drugog kola rukometne SEHA lige dočekuje na svom terenu momčad Celja, a trener “skauta” Zdenko Grbavac nada se i vjeruje kako njegovi rukometaši mogu iznenaditi goste iz Slovenije.

“Ovogodišnja SEHA liga jedna je od najkvalitetnijih rukometnih liga na svijetu. Mislim da smo u Brestu pokazali da imamo određenu kvalitetu. Iako smo izgubili 11 razlike pokupili smo simpatije novinara i domaćina koji su vidjeli da igramo dobar i moderan rukomet. To očekujem i u srijedu protiv Celja, kluba s dugogodišnjom tradicijom i stalnim sudionikom Lige prvaka. Naš adut je dobra popunja dvorana u Ljubuškom, i dati ćemo sve od sebe da pokušamo pobijediti”, kazao Grbavac na konferenciji za novinare.

Dodao je kako je njegova momčad najmlađa u SEHA ligi te kako nastupom u regionalnom natjecanju ekipa stiče novo iskustvo koje će biti od velike koristi u budućnosti.

“SEHA liga je druga dimenzija, igramo sa ozbiljnim protivnicima koji su u financijskom, organizacijskom i igračkom kadru puno jači od nas. Sada trebamo stjecati iskustvo, da ovi momci vide gdje su, koje su njihove mogućnosti i mogu li parirati igračima iz drugih klubova. Mislim da ćemo prikazati dobar rukomet u SEHA ligi i nećemo biti nikome lagan protivnik”, dodao je trener Izviđača.

Kapetan Izviđača Ivan Miličević istaknuo je kako on i njegovi suigrači mogu iznanditi Slovence, ali samo uz maksimalan trud i zalaganje.

“Mislim da imamo šanse iznenaditi Celje. Oni su veoma kvalitetni, kao i svaka ekipa u SEHA ligi. Naša je šansa borbenost i zalaganje koju smo dosada pokazivali na našem terenu, i uz potporu s tribina možemo do povoljnog rezultata”, kazao je Miličević.

Utakmica 2. kola SEHA lige između Izviđač Central osiguranja i Celja Pivovarne Laško igra se u srijedu u 17 sati u Ljubuškom.