Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Snimljen sukob Muse i Teletovića

tele-musa

Uprkos porazu muške košarkaške reprezentacije BiH od selekcije Rusije rezultatom 67:78 i minimalnim šansama za plasman na Eurobasket, navijače u Mejdanu zabolio je i prizor pred sam kraj susreta kada je došlo do konflikta između kapitena bh.tima Mirze Teletovića i Džanana Muse.

Prije konflikta sa kapitenom reprezentacije BiH Džanan Musa se na parketu porječkao sa jednim ruskim košarkašem nakon čega je kao osveta ubrzo bio “patosiran” od njegovog kolege iz reprezentacije.

Nakon ukazane pomoći podigao se sa parketa i zaradio ovacije prepune dvorane Mejdan u Tuzli.

Na veliko iznenađenje prisutnih u dvorani u tim trenutcima dolazi do razmjene nekoliko riječi između kapitena Mirze Teletovića i mladog Džanana Muse nakon čega Teletović i fizički nasrće na Musu što se jasno može vidjeti u priloženom video snimku koji je zabilježio portal Tuzlanski.ba.

Potvrdu da nije sve bajno unutar svlačionice dao je nakon meča i sam selektor Damir Mulaomerović koji je kazao kako mu nije bilo jasna atmosfera na poluvremenu gdje smo imali prednost od 9 poena razlike, a njegovi igrači bili su raspoloženi kao da gubimo utakmicu.

Zbog čega je Mirza Teletović bio toliko izrevoltiran i ljut da je fizički nasurnuo na Džanana Musu bit će poznato u nedjelju kada će kako saznajemo Teletović održati press konferenciju.