Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

veliko osiguranje

Naoružani specijalci na treningu Real Madrida u Beogradu

musa bg
Foto: Screenshot/YouTube

Od trenutka kada su sletjeli na aerodrom, pa sve do ulaska u hotel ispraćeni su jakim snagama pripadnika policije koje su sve vrijeme vodili računa da se niko od navijača ne približi delegaciji iz Madrida

Košarkaši Real Madrida večeras gostuju Partizanu, u kojoj beogradski klub ima prvu meč loptu za plasman na Final Four.

Iako su crno-bijeli donijeli dvije pobjede iz Madrida, u centru pažnje su košarkaši Reala nakon tučnjave kojom je završena druga utakmica.

Madriđani su nakon incidenta koji je izazvao Sergio Llull i tučnjave koja je bacila sjenku na drugu veliku pobjedu, tražili visoke mjere obezbjeđenja.

Od trenutka kada su sletjeli na aerodrom, pa sve do ulaska u hotel ispraćeni su jakim snagama pripadnika policije koje su sve vrijeme vodili računa da se niko od navijača ne približi delegaciji iz Madrida.

Pojavili su se i prvi snimci sa treninga Reala, a vidno je da i u dvorani tokom treninga veliki broj specijalnih policajaca vodi računa o bezbjednosti.

Iako je tokom treninga pristup zabranjen svima osim službenim licima oba tima, očigledno je da među Madriđanima vlada strah.

Svjesni su da je poslije incidenta koji su isprovocirali atmosfera naelektrisana i očigledno da ne žele da bilo šta prepustiti slučaju.