Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ufc 262

Spektakl u Houstonu: Charles Oliviera je nasljednik Khabiba Nurmagomedova

Charles Oliviera (1)

Oliveira je tako došao do devete pobjede u nizu te je od Khabiba Nurmagomedova naslijedio tron UFC-ove lake kategorije

Nakon završetka UFC 262 priredbe, održane u prepunoj Toyota Center Areni u Houstonu, UFC ima novog prvaka lake kategorije, prvog nakon Khabiba Nurmagomedova.

To je Charles Oliviera, koji je u početnim trenucima druge runde uspio tehničkim nokautom savladati Michaela Chandlera.

Oliveira je tako došao do devete pobjede u nizu te je od Khabiba Nurmagomedova naslijedio tron UFC-ove lake kategorije.

“Mislim da ste vidjeli jednog od najjačih ljudi na svijetu kako se izvukao iz problema. Charles Oliveira je pravi borac i ne namjeravam mu ništa oduzimati. Ja ću se vratiti. Obećavam svima da ću osvojiti UFC pojas u idućih 12 mjeseci. Ovo je bila velika prilika na kojoj sam zahvalan UFC-u. Charles Oliveira je pokazao kakav je profesionalac. Pokazuje to već deset ili 11 godina unutar ovog Octagona. No, s vremenom ću mu uzvratiti”, rekao je Chandler, uz ovacije dvorane.

Prije te borbe viđena je sjajna pobjeda Beneila Dariusha nad Tonyjem Ferguson, ali i još nekoliko uzbudljivih i sadržajnih borbi.

Glavni program otvoren je sjajnom borbom, vjerovatno najuzbudljivijom na programu. Edson Barboza i Shane Burgos opravdali su očekivanja te su jedan drugom priuštili najavljeni pakao.

Nevjerojatna i rijetko viđena situacija, gdje je nokaut zapravo došao s odgodom, nekoliko sekundi nakon što je presudni udarac pronašao svoje mjesto. Pogledajte taj trenutak…