Ostali sportovi

Košarka

Srbija na Svjetskom prvenstvu vjerovatno bez kapitena Teodosića

11/08/2019

Miloš Teodosić je zadobio povredu stopala u prvoj četvrtini sinoćnje pripremne utakmice protiv Litvanije u beogrdadskoj “Štark areni“

Košarkaška reprezentacija Srbije na Svjetskom prvenstvu, koje će se ove godine održati u Kini, vjerovatno će nastupiti bez kapitena Miloša Teodosića, prenosi Anadolu Agency (AA).

Naime, Teodosić je zadobio povredu stopala u prvoj četvrtini sinoćnje pripremne utakmice protiv Litvanije u beogradskoj “Štark areni“.

Poslije prvih ljekarskih pregleda, informaciju o Teodosićevom stanju za zvaničnu internet stranicu Košarkaškog saveza Srbije dao je doktor reprezentacije Dragan Radovanović:

“U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Vidjećemo kako će stopalo da reaguje na njih. Zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i poslije toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira.“

Svjetsko prvenstvo za košarkaše održaće se od 31. augusta do 15. septembra u Kini. Prvi put će nastupiti 32 reprezentacije, a Srbija se nalazi u grupi “D“ sa Itaalijom, Angolom i Filipinima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.