Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mnogi su oduševljeni

Šta je Obradović rekao igračima Partizana nakon što su srušili Real u Madridu?

obradovic partizan
Foto: Screenshot/Twitter

Srbijanske medije posebno je oduševilo ono što je Obradović rekao igračima u svlačionici

Partizan je u prvoj utakmici četvrtfinala Eurolige napravio senzaciju i u gostima pobijedio Real s 89:87. Tricu za pobjedu u zadnjoj sekundi postigao je Kevin Punter.

“Dobra utakmica, obje ekipe su mogle do pobjede. To je košarka. Sretan sam kako smo se borili 40 minuta”, rekao je Željko Obradović, trener Partizana, nakon utakmice.

Srbijanske medije posebno je oduševilo ono što je Obradović rekao igračima u svlačionici. “E, ovo je Željko Obradović”, naslov je Telegrafa koji citira legendarnog trenera.

“Najveću grešku bismo napravili kada bismo igrali opuštenije sljedeću utakmicu. To sam sad rekao igračima u svlačionici. Sljedeća utakmica može biti ključna. Ništa nije dobro ostavljati za kasnije.”

Sljedeća utakmica igra se u četvrtak u Madridu, a onda serija seli u Beograd. Na Final Four prolazi onaj ko dođe do tri pobjede.

“Problem je bio skok. Real je imao devet napada više od nas i to moramo popraviti. Moramo igrati pametnije. Najpozitivnije je što smo pobijedili i što imamo dvije utakmice u našoj Areni.”