Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta je ostalo od lica jedne od najljepših sportašica (VIDEO)

paige_van_zant

Paige Van Zant poznata je kao najljepša i najžilavija borkinja u UFC-u, pa je ono što joj se sinoć dogodilo na turniru Fight Night 80 u Las Vegasu bilo šokantno čak i za navijače njene suparnice Rose Namajunas.

Namajunas je u glavnoj borbi večeri doslovno demolirala 21-godišnju favoritkinju Van Zant, raskrvarila joj lice do neprepoznatljivosti i na kraju je sredinom pete runde gušenjem prisilila na predaju.

Zapravo je nevjerojatno što se je sve do pete runde izdržala simpatična Paige koja glasi za najljepšu UFC-ovu mladu zvijezdu, kao i što su sve pustili suci iako je bilo jasno da je borbu trebalo prekinuti puno ranije.

Namajunas je 23-godišnja Amerikanka litvanskog porijekla koju smo upoznali kao finalisticu 20. sezone The Ultimate Fightera, a nakon impresivne četvrte pobjede u profesionalnoj MMA karijeri, koja je zbog brutalnosti obišla svijet, vjerojatno je zaslužila i dugo željenu poziciju prve izazivačice.

Paige Van Zant

“Svi me ispituju za svu tu pozornost koju Paige dobiva, ali ja mislim da ona zaslužuje sav taj “hype”.

Znala sam da će biti agresivna i neustrašiva, te da nikada neće stati. Ona je zgodna cura, ali je borkinja. Nisam ju podcijenila jer sam znala kakva će biti. Ali sam znala i da sam tehnički i mentalno jača od nje i to mi je pomoglo”, izjavila je Namajunas.

Pogledajte brutalni okršaj Amerikanki koji je završio rijetko viđenim scenama u ženskoj konkurenciji.