Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tarabochia: Poljaci su u šoku, bili su uvjereni u pobjedu

poljska

Pobjeda hrvatskih rukometaša 37-23 nad Poljacima šokirala je domaćine prvenstva. Mnogi ljubitelji poljskog rukometa već su vidjeli polufinale.

Zagrepčanin Marko Tarabochia igrač je rukometnog kluba Wisla Plock, suidionika Lige prvaka. Nakon što je s Bosnom i Hercegovinom odradio prvi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj, Tarabochia je u Poljskoj pratio uspjeh hrvatskih rukometaša.

“Naslovi u poljskim medijima su uglavnom povezani s blamažom, sramotom i riječima oprosta od strane igrača. Većina igrača poljske reprezentacije dala je kratke izjave u kojima se izvinjavaju svojim izvrsnim navijačima.”

Kako su uoči i nakon utakmice reagirali vaši suigrači u Wisli?

“Moji suigrači i treneri su uglavnom bili uvjereni u njihovu pobjedu. Razgovor je uglavnom išao u pravcu s kim ce Poljska igrati u polufinalu u petak i s koliko razlike će dobiti Hrvatsku. Danas je nekako bilo tiho u svlačionici i na treningu,” nasmijao se Tarabochia.

“Čestitke momcima od srca jer stvarno su napravili čudo. Ovo se ne viđa često na sportskim terenima. Kapa do poda i neka uzmu zlato,” poželio je na kraju Marko Tarabochia.