Teško pretučen hrvatski borac, miljenik Kolinde (VIDEO)

pupek

Mladi hrvatski bokser Luka Pupek (19) poražen u borbi za naslov juniorskog prvaka u srednjoj kategoriji po verziji WBC od Maona Allyja (21) iz Tanzanije, i to nokautom u drugoj rundi na priredbi u Johannesburgu.

Iako se Luka dobro držao u prvoj rundi, oborio ga je Allyjev kroše poslije deset sekundi druge runde, nakon kojega je sjelo još nekoliko teških udaraca.

Svima je bilo jasno da se nakon toga Pupek neće moći vratiti pa je bokser iz Tanzanije novom serijom udaraca samo dovršio posao i nokautirao miljenika hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarević, kako su mladog boksera opisali brojni hrvatski mediji.

Naime, kada se Pupek prošle godine borio za pojas mediteranskog WCB prvaka, meč je podigao puno prašine u Hrvatskoj zbog raznih malverzacija u samoj organizaciji meča. Borba je tada organizovana pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, uz direktan prenos na HRT-u, što je bilo veliko iznenađenje za građane Hrvatske, koji nisu imali pojma šta gledaju.