Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NBA Play off

Toronto na krilima Leonarda savladao Buckse došao na korak do velikog finala

toronto

Šesti meč je u noći sa subote na nedjelju u Torontu kada će Raptorsi probati obezbijediti plasman u veliko finale gdje ih čekaju Golden State Warriorsi

Košarkaši Toronta Raptorsa su u petoj utakmici finala Istoka pobijedili Milwaukee Buckse rezultatom 105:99 i tako poveli sa 3:2 u seriji

Domaći su nakon prvog poluvremena imali tri poena prednosti, bilo je 49:46, a na ulasku u posljednjih 12 minuta bilo je 75:72. Ipak, Raptorsi su zaigrali bolje u finišu i došli do trećeg trijumfa.

Goste je do trijumfa vodio Leonard sa 35 poena, devet asistencija i sedam skokova dok je VanVleet dodao 21 poen uz po skok i asistenciju. Lowry je susret završio sa 17 poena, sedam skokova i šest asistencija dok je još dvocifren bio Siakam sa 14 poena, 13 skokova i dvije asistencije.

U redovima Bucksa najbolji je bio Antetokounmpo sa 24 poena i po šest skokova i asistencija dok je Bledsoe dodao 20 poena uz četiri skoka i dvije asistencije. Brogdon je susret završio sa 18 poena, 11 skokova i šest asistencija dok je Lopez dodao 16 poena uz osam skokova. Još je dvocifren bio Hill sa 12 poena, osam skokova i asistencijom, a vrijedi spomenuti i Middletona koji je meč okončao sa šest poena, ali i po deset skokova i asistencija.

Šesti meč je u noći sa subote na nedjelju u Torontu kada će Raptorsi probati obezbijediti plasman u veliko finale gdje ih čekaju Golden State Warriorsi.

Milwaukee-Toronto 99:105 (32:22, 17:24, 26:26, 24:33).