Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U novu sezonu s novim imenom – KK “Bosna Royal Jelly”

Druženje s košarkašima KK Bosna-Royal

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama kluba, predstavljena su dva nova pojačanja u vidu sponzora. Tako se već mnogobrojnim partnerima i sponzorima pridružile kompanije SCC te Bosnalijek sa svojim brandom Royal Jelly, a što će biti i dio takmičarskog imena kluba u narednoj sezoni.

“Bosnalijek kao društveno odgovorna kompanija je i do sada podržavala košarku kao sport, a nakon što smo bili sponzori zlatnoj kadetskoj reprezentaciji BiH, odlučili smo podržati i KK Bosnu. Nadamo se dugoj i uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.“, istakla je Jasmina Korda, portparol kompanije Bosnalijek.

Prisutnim predstavnicima medija se obratio i direktor kluba Damir Krupalija.“Zahvalio bih se kompaniji Bosnalijek koji će sa svojim brandom Royal Jelly podržati naš klub. Nadam se ćemo imati uspješnu saradnju i da ćemo opravdati povjerenje koje ste nam ukazali“. Direktor Krupalija je iskoristio priliku i zahvalio se i ostalim sponzorima, partnerima, SCC-u, Gama AA, BBS, Biss Tours te Atlantic Group-i njihovom brandu Argeti koja će biti i zlatni sponzor naše ekipe.

Sekretar i PR Kluba Goran Perc je informisao sve prisutne o promjenama vezanim za koncert SVI SMO MI BOSNA. „Zbog tehničkih problema, a kako ne bismo ugrozili održavanje XII Memorijalnog turnira Mirza Delibašić, koncert SVI SMO MI BOSNA se pomjera i biti će održan 16.09.2016. godine u Domu Mladih Skenderija sa početkom u 22 sata. Karte su i dalje u prodaji, a svi koji su kupili svoje ulaznice moći će prisustvovati koncertu i turniru kako je i planirano“.
Karte možete kupiti na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba, na platu Skenderija kao i u BKC-u.

XII Memorijalni turnir Mirza Delibašić počinje u petak 16. septembra, a prva utakmica je na rasporedu u 18:00 sati gdje nas očekuje duel između KK MZT Skopje Aerodrom i KK Budućnost Voli.

Više informacija o koncertu i turniru dostupno je na zvaničnoj stranici Kluba www.kkbosna.ba.