Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Vitezu osnovana Rukometna akademija (FOTO / VIDEO)

vitez_rukometna_akademija_

Sinoć je u Vitezu održana osnivačka skupština Rukometne akademije Vitez. Na održanoj sjednici usvojeno je osnivanje kluba, statut, te su izabrani nadzorni i Upravni odbor.

Prvi predsjednik Akademije je Vedran Ivišić, a podpredsjednici su Mahir Sarajlić i Nikola Čato.

„Jako smo ponosni na to što smo osnovali klub, tačnije akademiju koja će nadam se u budućnosti postati jedan od najboljih sportskih kolektiva u našem gradu. Put na samom početku će biti jako težak, međutim u Upravnom odboru se nalaze svi oni koji su apsolutno upoznati sa situacijom i imaju želje i htijenja da se bore da rukomet u našem gradu vrate gdje mu je mjesto“ izjavio je predsjednik RA Vitez Vedran Ivišić.

Čelnici Rukometne akademije Vitez već su osigurali osnovne uvjete za treniranje djece u Gradskoj dvorani.

„Mi smo već imali razgovore sa predstavnicima Općine Vitez, kao i potencijalnim sponzorima. Osigurali smo osnovne uvjete za treniranje djece, a to su lopte i rekviziti, kao i stalni termini u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez. Iako na samom početku već imamo više od 40-ero djece u našem klubu, a trenirat će ih školovani trener Bojan Štrbac. Također klub je dogovorio suradnju i sa trenerom golmana Danijelom Papićem, te kondicijskim trenerom Mariom Filipovićem„ izjavio je podpredsjednik Akademije Mahir Sarajlić.

Rukometna akademija Vitez od utorka vrši i upis novih članova, a važno je napomenuti da je ovo klub u kojem po statutu mogu trenirati i igrati i dječaci i djevojčice, odnosno muškarci i žene.

Redovni treninzi počinju u utorak u Gradskoj dvorani Vitez sa početkom od 19:30 sati.