Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

STIGLI REZULTATI

U Zadru su još tri osobe pozitivne na koronavirus, među njima i Borna Ćorić

borna coric

Teniske zvijezde koje su nastupile na teniskom turniru ‘Adria Tour‘ u Zadru u nedjelju kasno navečer dovezene na testiranje

Načelnik Štaba civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković potvrdio je za HRT da su još tri osobe pozitivne na koronavirus, nakon što se jučer doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen. Nakon toga su testirane 1023 osobe.

N1 javlja da je među njima i Borna Ćorić i kondicijski trener ranije zaraženog Dimitrova i još jedan trener.

– Organizira se smještaj, tzv karantena u kojoj će biti smješteni igrači pozitivni na koronavirus i stručno osoblje, u izradi je i spisak njihovih kontakata. Formirani su dodatni timovi, otvorene telefonske linije – rekao je Vicković za HRT.

Dimitrov je igrao turnir Adria tour u Zadru, gdje je bio u kontaktu s mnogim ljudima. Nakon što se povukao s turnira, objavljeno je da je zaražen koronavirusom. U samoizolaciju sada moraju svi koju su bili s njim u kontaktu, a u Zadru su u toku testiranja.

Teniske zvijezde koje su nastupile na teniskom turniru ‘Adria Tour’ u Zadru u nedjelju kasno navečer dovezene su ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić. Bilo je tamo gotovo cijelo društvo koje je preko vikenda uveseljavalo brojnu publiku na Višnjiku – Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Donna Vekić.