Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

formula 1

Verstappen: Ne pratim koliko imam followera na Instagramu ili Twitteru

Max Verstappen333

Za razliku od njega, Lewis Hamilton je veoma aktivan na društvenim mrežama, koje koristi i kao platformu za neke političke i socijalne teme, ali i hvalisanje odjećom, stilom života i susretima sa zvijezdama iz showbusinessa

Max Verstappen u Veliku nagradu Velike Britanije ulazi s 32 boda prednosti ispred Lewisa Hamiltona.

Fantastični Nizozemac ove sezone izgleda kao veliki favorit za titulu svjetskog prvaka i prekid dominacije Lewisa Hamiltona, koja traje od 2017. godine. Uoči utrke u Silverstoneu dao je veliki intervju za Daily Mail u kojem je govorio najviše o tome kako živi život zvijezde.

“Nikad se ne bih družio s nekim poznatim ljudima samo zbog svojeg profila na društvenim mrežama. Možeš biti prijatelj s nekim celebrityjima, ali družim se samo s onima koje smatram prijateljima. Ne mogu ih zvati frendovima kad mi nisu frendovi. To su samo poznati ljudi. Radije vrijeme provodim s porodicom i pravim prijateljima”, kazao je Verstappen.

Za razliku od njega, Lewis Hamilton je veoma aktivan na društvenim mrežama, koje koristi i kao platformu za neke političke i socijalne teme, ali i hvalisanje odjećom, stilom života i susretima sa zvijezdama iz showbusinessa.

“Ne pratim koliko imam followera na Instagramu ili Twitteru ili koliko lajkova sam dobio na nekom postu. To me uopće ne zanima. Kad sam u Nizozemskoj, što nije često, uglavnom sam kod kuće i s društvom”, rekao je Verstappen, kojeg su pitali u kakvim je odnosima s Hamiltonom.

“Dobri smo, sve je u redu. Postoji međusobno poštovanje, ali živimo potpuno drukčije živote, pa se ni ne možemo više družiti”, kazao je.