Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Vikali smo, ali nije čuo”: Hrvatska skupo platila pobjedu protiv Srbije

duvnjak

Rukometna reprezentacija Hrvatske u prvom kolu Evropskog prvenstva, čiji je domaćin, sinoć savladala je selekciju Srbije sa 32:22.

Uvjerljivu pobjeda Kauboja čini se da je selekcija Line Červara skupo platila.

Naime, u samom finišu utakmice povrijedio se jedan od najboljih igrača hrvatske selekcije Domagoj Duvnjak.

Bez ikakvog kontakta s protivničnik igračem sjajni srednji bek ostao je ležati na terenu Spaladium Arene. Je li Hrvatska ostala bez jednog od glavnih aduta za jedino zlato koje joj nedostaje ne znaju još ni doktori, ali izraz lica Line Červara u miks zoni govorio je sve. Situacija s Duvnjakom nije dobra.

– List je u pitanju. Otišao je mišić. Tek treba vidjet koliki je stepen povrede. Treba se napraviti dijagnoza. Zabrinut sam, ali čestitam momcima – rekao je za RTL nakon utakmice Červar.

Legendarni hrvatski rukometaš Mirza Džomba na TV-u je kazao da bi radije izgubio i dva boda nego Duvnjaka, prenosi Index.hr.

– Htjeli smo ga izvući iz igre. Vikali smo mu da izađe, ali nije nas čuo od galame. Ne znam što bih rekao, valjda ovako mora biti, neutješan je bio Červar.

Puknuće mišića znači kraj turnira za Duvnjaka, a Hrvatska bez njega nije ista ekipa. Duvnjaka sigurno ne treba očekivati na parketu u naredne dvije utakmice skupine, protiv Islanda i Švedske.