Ostali sportovi

ukupno 73 trkača

Vinko Sliško pobjednik “Duvanjskog pingvina”

28/12/2019

Sliško je na stazi dugoj 15 kilometara slavio ispred Krešimira Mrčele iz Hrvatske i Emila Drmića iz AK Puls Tomislavgrad

Vinko Sliško i Dijana Manđeralo iz Atletskog kluba Puls Tomislavgrad pobjednici su ovogodišnjeg izdanja kros utrke “Duvanjski pingvin”.

Sliško je na stazi dugoj 15 kilometara slavio ispred Krešimira Mrčele iz Hrvatske i Emila Drmića iz AK Puls Tomislavgrad.

Na “Duvanjskom pingvinu” nastupilo je ukupno 73 trkača iz Hrvatske, Njemačke i Bosne i Hercegovine, od čega šest u ženskoj konkurenciji.

Tračalo se i na upola kraćoj dionici, a u konkurenciji 33 trkača prvi je bio Mahir Mujić iz Atletskog kluba Pace Konjic.

Organizator “Duvanjskog pingvina” bio je Atletski kluba Puls, a pokrovitelji općina Tomislavgrad i Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta HBŽ-a.

Utrka je imala i humanitarni karakter, pa je tako novac od kotizacija doniran Duhovno-humanitarnoj udruzi “Kap ljubavi”, koja skrbi za oko 200 obitelji na području općine Tomislavgrad i 150 obitelji na područjima drugih općina.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.