Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ukupno 73 trkača

Vinko Sliško pobjednik “Duvanjskog pingvina”

vinko slisko duvanjski pingvin

Sliško je na stazi dugoj 15 kilometara slavio ispred Krešimira Mrčele iz Hrvatske i Emila Drmića iz AK Puls Tomislavgrad

Vinko Sliško i Dijana Manđeralo iz Atletskog kluba Puls Tomislavgrad pobjednici su ovogodišnjeg izdanja kros utrke “Duvanjski pingvin”.

Sliško je na stazi dugoj 15 kilometara slavio ispred Krešimira Mrčele iz Hrvatske i Emila Drmića iz AK Puls Tomislavgrad.

Na “Duvanjskom pingvinu” nastupilo je ukupno 73 trkača iz Hrvatske, Njemačke i Bosne i Hercegovine, od čega šest u ženskoj konkurenciji.

Tračalo se i na upola kraćoj dionici, a u konkurenciji 33 trkača prvi je bio Mahir Mujić iz Atletskog kluba Pace Konjic.

Organizator “Duvanjskog pingvina” bio je Atletski kluba Puls, a pokrovitelji općina Tomislavgrad i Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta HBŽ-a.

Utrka je imala i humanitarni karakter, pa je tako novac od kotizacija doniran Duhovno-humanitarnoj udruzi “Kap ljubavi”, koja skrbi za oko 200 obitelji na području općine Tomislavgrad i 150 obitelji na područjima drugih općina.