Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

„Ludnica“ u najavi

Vruć fudbalski vikend u Grčkoj: U Meridianu te čeka 1.300 opklada

640X419

„Ludnica“ u najavi, iako publike na tribinama neće biti zbog pandemije

Vruć fudbalski vikend u Grčkoj. Od 18.30 u Solunu sastaju PAOK i Olimpijakos, a u večernjem terminu (20.30) u Atini će snage odmjeriti gradski rivali – AEK i Panatinaikos. Idealni trenutak za dobitni tiket u Meridianu, jer te čekaju najbolje kvote i 1.300 različitih opklada.

Prvo kolo – dva derbija. „Ludnica“ u najavi, iako publike na tribinama neće biti zbog pandemije. Plan Super lige Grčke je da se u plej-ofu odigra 10 kola, što u teoriji PAOK-u pruža šansu da titulu zadrži na Tumbi, iako su im ove sezone disciplinski organi oduzeli sedam bodova, a bilo je i indicija i da će biti izbačeni u niži rang takmičenja.

Zato crno – bijeli na čijem je čelu kontroverzni Ivan Savidis sada imaju 14 bodova manje u odnosu na najvećeg crveno – bijelog rivala iz Atine.

Olimpijakos u današnji meč ulazi sa dosta motiva, ukoliko je za ovakve mečeve uopšte moguće nemati motivaciju. Ukoliko u Solunu dođe do tri boda, trofej se zvanično vraća na Karaiskakis.

Meridianbet predlaže da ukoliko tipuješ na goste, pobjedu kombinuješ sa brojem golova što ti daje odličnu kvotu i šansu za veći dobitak.

U fokusu će danas biti i gradski derbi AEK-a i Panatinaikosa. Žuto-crni su na samo bod od PAOK-a. Ulog u ovom meču je veliki – vodi se bitka za Ligu šampiona, pa se očekuje da domaćin od prvog minuta krene ofanzivno, zato je ovde kec na vidiku.

Uz Meridianbet klađenje nikad nije bilo jednostavnije!