Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vujošević: Da je Bogdan bio na drugoj strani terena… (VIDEO)

O antologijskoj sceni iz Hale sportova, kada je Duško Vujošević davio Bogdana Bogdanovića, priča se i u Americi. Bogdanović je otkrio da je imao nesvakidašnju situaciju u Partizanu i opisao kako ga je trener hvatao za gušu zbog tehničke greške. Bilo je to 2014. na meču s FMP-om, a tim povodom Kurir je jučer kontaktirao Duška Vujoševića, koji se prisjetio situacije o kojoj se dosta polemisalo.

– Neki dan sam vidio da je Željko Obradović išamarao nekog igrača. Naravno da to ne opravdam, ali takve stvari se dešavaju, rekao je bh. selektor.

Kaže da svoj slučaj sada gleda iz drugog ugla.

– Igrali smo protiv FMP-a u Hali sportova jer je Pionir bio zauzet. Bila je to izuzetno važna utakmica za nas, sjećam se da je bila drama na poluvremenu, gubili smo, međutim, uspjeli smo da preokrenemo rezultat energijom koja je pokrenuta s klupe. Bogdanu su sudije prvo dosudile dvije sumnjive greške, dobio je petu, bio je bijesan, krenuo je da reaguje burno, protestuje, gestikulira, nakon čega su mu dosudili i tehničku. To se sve događalo na metar ili dva od mene, a onda se desilo to što se desilo. Da je bio na drugom dijelu terena, to se sigurno ne bi dogodilo, istakao je Vujošević.