Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vujošević: U Partizanu me ne poštuju ni kad idem na transplataciju

vujosevic press3

Legendarnikošarkaški stručnjak Duško Vujošević sprema se za transplataciju bubrga. Selektor Bosne i Hercegovine i nekadašnji trener Partizana, obavio je preglede u Istanbulu, ali bi prije operacije trebalo da obavi i zahvat na srcu.

– Odlučio sam da taj zahtjev uradim u Beogradu. Potom bi trebalo da prođe određeno vreme kako bih se oporavio i onda ću ponovo otići u Istanbul, gdje bi trebalo da uradim transplantaciju bubrega, rekao je Vujošević za Kurir.

Zdravstveni problem nije jedini koji muči Vujoševića. Klub iz Humske kasni sa isplatom dugovanja. Crno-bijeli su imali obavezu da mu isplate ratu duga, kako bi izbjegli blokadu FIBA. Međutim, to se, prema riječima Vujoševića, nije dogodilo.

– Uplatili su jedan dio, umanjen za 33 posto od obaveze, i to uz kašnjenje. Ne znam više šta bih rekao. U situaciji kada idem na transplantaciju i kada mi je potreban novac, oni pokazuju nepoštovanje. Očigledno su pronašli pacovske kanale prema nekim ljudima iz FIBA i izdejstvovali da FIBA ne poštuje striktno odluke BAT, kao ni sopstvena pravila. Košarkaški savez Srbije ne reaguje na ovakvo ponašanje kluba koji krši pravila FIBA, a simptomatično je da većina košarkaških saveza drugih zemlja to radi, naglasio je Vujošević.