Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Amerikanac bez dlake na jeziku

Wilder ljut na Furyja: On je pobjegao od mene, ko ga j***

wilder345

Fury je nedavno potpisao ugovor s ESPN-om od 80 miliona dolara, a s obzirom da to otežava mogući dogovor između dvojca, Wilder je uvjeren kako je Britanac to napravio da pobjegne od njega

Čini se kako od borbe Deontaya Wildera i Tysona Furyja neće biti ništa, a Amerikanac je zbog toga prilično bijesan.

– Znali smo da Fury neće prihvatiti ovu borbu. On i njegov agent počeli su odugovlačiti, a ugovor je već bio dogovoren. Kad su krenuli odugovlačiti s tim, odmah smo znali da je nešto pogrešno – započeo je Wilder na američkoj stanici SiriusXM pa nastavio:

– Fury je imao ugovor pred nosom punih sedam dana, a podjela novca bila je 50-50 tako da možete znati da tom ugovoru ništa nije falilo. No on se nije htio boriti sa mnom – rekao je Amerikanac.

Fury je nedavno potpisao ugovor s ESPN-om od 80 miliona dolara, a s obzirom da to otežava mogući dogovor između dvojca, Wilder je uvjeren kako je Britanac to napravio da pobjegne od njega.

– Potpisao je ugovor s ESPN-om da pobjegne od mene. On nije prvak, on nije pobijedio, a sad se vraća svojim starim navikama i bježi. No on nije prvak, ja sam prvak, a svi ostali bokseri dobivaju ugovore ovisno o tome postoji li šansa da će se boriti sa mnom. Ako se ne budem opet borio s njim, ko ga j*be. Ako se ne želiš boriti, idem nekom drugom.