Ostali sportovi

Zagrebačka policija privela navijače Crvene zvezde

08/04/2016

Zagrebačka policija je u petak uhvatila više desetaka navijača Crvene Zvezde u Badalićevoj ulici na Trešnjevci i kod njih je pronađena određena količina pirotehničkih sredstava, potvrđeno je iz PU zagrebačke.

Iz Policijske uprave nisu željeli potvrditi informaciju objavljenu u nekim medijima po kojoj je grupa navijača Crvene zvezde povukla kočnicu u vozu u blizini Ciboninog tornja nakon čega su iskočili iz voza i razbježali se po gradu jer su ti podaci “u nadležnosti HŽ-a”.

Međutim, iz policije je rečeno da su kod više desetaka navijača pronašli pirotehenička sredstva te da su svi oni privedeni i da se trenutno nad njima vrši prekršajna obrada. Iz policije nisu mogli reći o koliko se tačno navijača radi niti koliko će navijača Crvene zvezde prisustvovati utakmici 14. kola E grupe košarkaške Eurolige protiv Cedevite koja se večeras s početkom u 19,00 sati igra u KC Dražen Petrović.

Ova utakmica koja je rezultatski nebitna došla je u interes javnosti jer je vodstvo Cedevite odlučilo da cjelokupni prihod od ulaznica ide za obnovu vodotornja u Vukovaru.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.