Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meridian

Zaigraj STICKY777 bez stresa, jer čeka te 20% povrata

Sticky-PR-710X380

Od 13. do 27. aprila, igrači će imati priliku da se zabave na Meridianov račun i uživaju maksimalno u jednoj od najzanimljivijih igrica

April u Meridianu donosi neodoljivu promociju – Ljepljivi Money Back.

Sada svi igrači mogu da uživaju u igranju omiljene igre bez stresa i nerviranja, jer i ako ne budu imali sreće, tu je Meridian da riješi taj problem i ponudi fantastičan Money Back, gdje igrači dobijaju 20% od njihovog gubitka. Prava win win situacija.

Od 13. do 27. aprila, igrači će imati priliku da se zabave na Meridianov račun i uživaju maksimalno u jednoj od najzanimljivijih igrica.

Na koji način se može osvojiti Money Back 20%?

Promocija se dijeli na dva jednaka obračunska perioda, koji traju po 7 dana – od ponedjeljka u 00:00 do nedjelje u 23:59 časova. Svaki igrač koji tokom tokom jednog obračunskog perioda izgubi bilo koju svotu novca igrajući igru Sticky777, automatski stiče pravo da se 20% od njegovog gubitka uplati na njegov kazino bonus račun.

Uplaćeni bonus mora da se izvrti 15 puta na slot igrama, prije nego što pređe na igračev keš račun.

U ovoj neodoljivoj promociji mogu učestvovati svi registrovani igrači sa sajta ili aplikacije meridianbet.ba i pokrenuti sjajnu zabavu uz omiljenu igru.

Sticky 777 je jedna od najpopularnijih igara, u kojoj svi igrači uživaju, a sada će to uživanje biti podignuto na još veći nivo, jer u slučaju gubitka, Meridian je tu i rješava problem.

LJEPLJIVI MONEY BACK 20% u Meridianu – Money Back toliko dobar da se lijepi za prste. Savršen spoj zanimljive slot igre i spektakularne ponude!