Zašto je Dragan Bajić razočaran u Duška Vujoševića? – Fokus.ba
Ostali sportovi

Zašto je Dragan Bajić razočaran u Duška Vujoševića?

05/08/2017

Poslije odluke selektora Bosne i Hercegovine Duška Vujoševića da sa spiska “zmajeva” precrta košarkaše Igokee, oglasio se i trener Aleksandrovčana Dragan Bajić.

Najprije je “paljbu” po Vujoševiću osuo prvi čovjek “igosa” Igor Dodik zbog izostavljanja Stefana Glogovca, Nikole Gajića, Darka Talića i Draška Albijanića sa spiska putnika u Švedsku na prvi meč pretkvalifikacija za Mundobasket koji su “zmajevi” izgubili u Norčepingu (81:73).

Razočarenje ovom odlukom selektora nije krio ni strateg šampiona BiH Dragan Bajić.

“Kao trener sam malo razočaran činjenicom da niko od četvorice igrača ušao nije među 12, a gledajući taj spisak ne bih se složio da bar jedan nema mjesta u ekipi koja je igrala protiv Švedske. Ne želim da se miješam u odluke selektora Vujoševića, ali ukoliko mu je ovo nametnuto i ako je razlog za njegovu odluku to što momci dolaze iz Igokee, onda to nije dobro”, izjavio je Bajić za banjalučki list “EuroBlic”.

Prema njegovim riječima, “igosi” su jedini uz Džanana Musu osvajali trofeje i dobro bi došli “zmajevima” barem kad je riječ o samopouzdanju.

“Možda možete voljeti ili ne voljeti, ali rezultati se moraju poštovati. Svakako bi ulazak košarkaša šampiona BiH u reprezentaciju bio afirmativan za domaću košarku. Ako ova četvorka nije poželjna poručujem im da su meni dobri i da ih željno iščekujem na prozivci”, naglasio je trener Igokee.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.