Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

posljednja utakmica

Zmajevi se danas protiv Azerbejdžana opraštaju od EP

futsal nfsbih

Utakmica Azerbejdžan – BiH igra se u amsterdamskoj dvorani Ziggo Dome s početkom u 17.30 sati. Osiguran je direktan televizijski prenos na BHT1

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine današnjim susretom protiv Azerbejdžana oprašta se od Evropskog prvenstva u Nizozemskoj.

Zmajevi su u prva dva kola pretrpjeli poraze od Španije (1:5) i Gruzije (1:2) te tako izgubili i teoretsku šansu da se plasiraju u četvrtfinale. Ipak, u meč s Azerbejdžancima žele popraviti dojam i osvojiti bod(ove) u debitantskom nastupu na smotri najboljih kontinentalnih selekcija.

“Gledali smo utakmice Azerbejdžana na ovom šampionatu i sigurno je da se radi o odličnoj reprezentaciji. Nisu slučajno rangirani među najboljih 10 selekcija u Evropi. Sigurno je da će i oni želiti sutra da poprave utisak i ostvare pobjedu. Ja se nadam da ćemo smoći snage da odigramo dobar meč i osvojimo prve bodove na Evropskom prvenstvu“, kaže selektor BiH Ivo Krezo.

Utakmica Azerbejdžan – BiH igra se u amsterdamskoj dvorani Ziggo Dome s početkom u 17.30 sati. Osiguran je direktan televizijski prenos na BHT1.