Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nekada prvi golman Zmajeva

Asmir Begović obrušio se na čelnike saveza i bivše reprezentativce

asmir-begovic

Begović se osvrnuo na objavu na Twitteru u kojoj je tema bila prazan stadion Bilino Polje

Asmir Begović, nekadašnji golman reprezentacije BiH, na svom Twitter profilu obrušio se na čelnike Nogometnog saveza, kao i nekadašnje reprezentativce BiH.

Begović se osvrnuo na objavu na Twitteru u kojoj je tema bila prazan stadion Bilino Polje u Zenici u večerašnjoj utakmici protiv Kuvajta.

“Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam…”, napisao je bivši golman Zmajeva.

Osim toga, Begović je komentarisao i objavu Segeja Barbareza, koji je u toku utakmice napisao: “A majke mi, mogao sam i ja obuć’ ovaj plavi dres”, na šta je Begović odgovorio: Mogao bi ti da bi prodavao igrače za svoj interes.

Sve ove reakcije nekadašnjih Zmajeva dolaze nakon odlične partije bh. reprezentacije u Francuskoj, gdje smo protiv svjetskih prvaka osvojili bod u kvalifikacijama za SP.

Večeras su Zmajevi, u znatno izmijenjenom sastavu, nakon skoro dvije godine ostvarili pobjedu u prijateljskom meču protiv Kuvajta, slavivši sa 1:0.

U utorak, 7. septembra BiH u četvrtom meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru dočekuju Kazahstan.