Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nekadašnji golman zmajeva

Begović: Bitno je da ekipa osvoji šest bodova

asmir begovic

“Znamo Grčku dobro, u zadnjih par godina smo puno odigrali s njima, ali nadam se u kvalitetu reprezentacije i ekipe i ne vidim razlog zašto naša ekipa ne može osvojiti šest bodova”, rekao je golman ‘Zmajeva’

O nogometu, filantropiji, životnim temama i svemu ostalom u ‘Jutru za sve’ BHRT-a pričao je golman nogometne bh. reprezentacije Asmir Begović koji je najavio izgradnju sportskog centra u Mostaru.

Komentirajući izostavljanje sa spiska reprezentativaca, Begović je kazao da on ne zna više od javnosti.

“To je bila odluka izbornika Prosinečkog, ja tu nisam bitan, bitno je da ekipa osvoji šest bodova u naredne dvije utakmice”, rekao je golman naše nogometne selekcije.

Armenija nije bezvezan protivnik

Begović je istaknuo da se nada kvalitetnoj igri svojih saigrača, a kazao je da ni Albanija ni Grčka nisu bezvezni protivnici.

“Znamo Grčku dobro, u zadnjih par godina smo puno odigrali s njima, ali nadam se u kvalitetu reprezentacije i ekipe i ne vidim razlog zašto naša ekipa ne može osvojiti šest bodova”, rekao je golman ‘Zmajeva’.

Bavi se filantropijom

Begović kaže da se dosta bavi filantropijom, a istaknuo je i neke projekte kojima želi posvetiti pažnju te najavio izgradnju sportskog centra u Mostaru.

“Da, bavim se filantropijom nekoliko godina i planiram se i ubuduće time baviti. Zato sam i otvorio svoju fondaciju prije par godina, pomažemo koliko možemo, hoćemo da napravimo sportski centar u Mostaru, radimo na dozvolama koje su nam potrebne i nadam se da ćemo kroz par tjedana doći do sve potrebne dokumentacije”, kazao je on.